VERSENYEREDMÉNYEK

Szeptember 14-én rendezték meg a Zalaegerszegi Kölcsey Ferenc Gimnáziumban az Édes anyanyelvünk nyelvhasználati verseny vármegyei döntőjét. A verseny írásbeli és szóbeli részből állt. Kocsis Hanna 9. b osztályos tanuló 5. helyezett lett. Felkészítő tanára Baranyai Magdolna.   Gratulálunk a szép eredményhez!

Budapesten rendezték meg a Piarista Rend Trastevere projektjére készített pályaművek eredményhirdetését. A vetélkedő csapatok között 4 arany, 4 ezüst és 4 bronz minősítést osztottak ki. A négy aranyminősítésből hármat a nagykanizsai piarista csapatok hozták el! Gratulálunk a szép eredményhez a csapatoknak és mentoraiknak, Csicsek Gabriella tanárnőnek és Kamenár Ágnesnek. A koripok (horgolt polipok) alkotásában Kummerné […]

A 2023. május 21-én, Budapesten megrendezésre kerülő MLTSZ – Magyar Látványtánc Sportszövetség Országos Bajnokság Tánctermi Táncok Mix (latin-standard)-Junior-Csoport kategóriában, Dance around the world címmel arany minősítést kapott a hat lányból álló csoport, melynek két tagja iskolánk tanulója: Varga Fioretta (8. a.) és Olvasó Sarolta ( 11. b.). Felkészítőjük: Berkes Sándor. Gratulálunk a szép helyezéshez!