MENZA

Étlap 2021.09.13-09.17-ig

Étlap – 2021. 09.20-09.24-ig

Jelmagyarázat

E – Energia
F – Fehérje
Sz – Szénhidrát
Zs – Zsír

Allergén anyagok:

G – Lisztérzékeny
T – Tejérzékeny
To – Tojásérzékeny
Mogy.sz – mogyoró származék

Tápanyag: /100 gr.

A változatás jogát fenntartjuk!

MENZA BEFIZETÉSEK


Iskolánkban az étkeztetést már több mint húsz éve a Pál és Ruttner Kft. látja el.

Az élelmezési ellátásért térítési díjat kell fizetni. A térítési díj fizetésére a szülő vagy törvényes képviselő kötelezett.

Térítési díjak 2020. április 01-től:

  • óvodai napközi otthon: 672 Ft/nap
  • általános iskola menza: 474 Ft/nap
  • általános iskola napközi: 733 Ft/nap
  • gimnáziumi menza: 540 Ft/nap
  • kollégium 3x étkezés: 1210 Ft/nap
  • kollégium 5x étkezés: 1506 Ft/nap

A fizetés az óvodában, általános iskolában, gimnáziumban és kollégiumban csoportos beszedéssel történik, a FELHATALMAZÁS CSOPORTOS BESZEDÉSI MEGBÍZÁS TELJESÍTÉSÉRE nyomtatvány leadását követően. 2021. 09. 01-től a csoportos beszedés NEM utólag történik, hanem számla alapján előre kell megfizetni az étkezési díjat tárgyhó 15. napjáig.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a térítési díj meg nem fizetése a szolgáltatás szüneteltetését vonhatja maga után a fennálló hátralék kiegyenlítéséig.

Térítési díjat a ténylegesen igénybe vett napokra kell megfizetni. Betegség vagy egyéb ok miatti hiányzásokat az iskola gazdasági irodáján kell bejelenteni a 06-93-516-785 telefonon, vagy a gazdasagi@nagykanizsa.piarista.hu e-mail címen legkésőbb a hiányzás napján 9 óráig. A hiányzást ingyenes étkezőnél is kérjük jelezni. Későbbi időpontban lemondást elfogadni nem áll módunkban.

Felhívjuk a Tisztelt Szülő figyelmét, hogy a tanuló hiányzása nem vonja automatikusan maga után az étkezés lemondását.

Amennyiben a tanév során bármilyen változás történik (normatív kedvezményre való jogosultság/ megszűnés) azt a gazdasági iroda felé 3 napon belül szíveskedjenek jelezni.

Az étkezéssel és a díjfizetéssel kapcsolatos bármilyen kérdés esetén forduljanak bizalommal a gazdasági irodához az iskola telefonszámán, vagy a gazdasagi@nagykanizsa.piarista.hu címen.

A szükséges nyomtatványok letöltéséhez kattintson ide!