MENZA

Iskolánkban az étkeztetést több mint húsz éve a Pál és Ruttner Kft. látja el. Az élelmezési ellátásért térítési díjat kell fizetni, csoportos beszedési megbízás útján.

Az E-menza programban, internetes felületen tartjuk nyilván a diákok étkeztetését, amit a diákok menzakártyákkal tudnak igénybe venni, az étkezőben elhelyezett kártyaolvasót használva.

A rendszerbe a szülők be tudnak jelentkezni otthonról, a munkahelyükről vagy bármilyen más, internet-hozzáféréssel rendelkező helyről, az alábbi ikonra kattintva. Nincs szükség külön program telepítésére, csak böngészőprogramra (pl. Chrome, Firefox) vagy okostelefonra. 

Amennyiben gyermeküknek étkezést igényelnek, ezt a dokumentumot legyenek szívesek kitöltve, személyesen behozni a gazdasági irodába. Ott egy azonosító kódot kapnak a regisztrációhoz, amely az alábbi ikonra kattintva lehetséges a szülő e-mail-címének és egy választott jelszónak a megadásával. A tanév során bármikor lehetséges regisztrálni és étkezést igényelni.

A felső tagozaton, a gimnáziumban és  a kollégiumban egyszeri térítési díj ellenében minden diák menzakártyát kap, amely a regisztrációt követően a gazdasági irodában vehető át. Kérjük, hogy vigyázzanak rá, mert elvesztés vagy megrongálódás esetén csak újabb térítési díjért lehetséges pótolni. Az óvodában és az alsó tagozaton nem adunk ki a gyermekeknek menzakártyákat, ott a dajkák és a tanító nénik kezelik a csoportkártyát az étkezés igénybevételekor.

Hiányzás esetén közvetlenül a szülők tudják lemondani gyermekük étkezését az elektronikus felületen keresztül az előző munkanapon 9.00 óráig.

Az étkezéssel és a díjfizetéssel kapcsolatos bármilyen kérdéssel forduljanak bizalommal a gazdasági irodához az iskola telefonszámán vagy a gazdasagi@nagykanizsa.piarista.hu címen!

https://nagykanizsa-piarista.e-menza.hu/

Étlap 2024. 04. 22 – 26.

Jelmagyarázat

E – Energia
F – Fehérje
Sz – Szénhidrát
Zs – Zsír

Allergén anyagok:

G – Lisztérzékeny
T – Tejérzékeny
To – Tojásérzékeny
Mogy.sz – mogyoró származék

Tápanyag: /100 gr.

A változatás jogát fenntartjuk!

MENZA BEFIZETÉSE


Iskolánkban az étkeztetést több mint húsz éve a Pál és Ruttner Kft. látja el. Az élelmezési ellátásért térítési díjat kell fizetni.

A 2022/23-as tanévtől bevezettük az E-menza rendszert, amelynek keretében az étkezéssel kapcsolatos ügyeket elektronikusan lehet intézni. 

Az étkezéssel és a díjfizetéssel kapcsolatos bármilyen kérdéssel forduljanak bizalommal a gazdasági irodához az iskola telefonszámán vagy a gazdasagi@nagykanizsa.piarista.hu címen.

A szükséges nyomtatványok letöltéséhez kattintson ide!

Megszakítás