, ,

Családos kirándulás a 7. a osztályban

2021 október 16-án a hatévfolyamos gimnáziumi képzésünk 7. a osztályának lelkes diákjai és legalább ennyire lelkes szüleik családos kirándulást rendeztek az osztályfőnök, Szabóné Konkolyi Terézia – Teca néni – vezetésével. A Duna-Dráva Nemzeti Park területén fekvő Őrtilos volt az úticél. Szinte valamennyi diák részt vett a kiránduláson, sok szülő, házaspárok, és kistestvérek is szép számmal. 

Az egész napos kiránduláson volt szalonna-, gesztenye-, és pillecukor sütés, amit rengeteg finom, otthonról hozott sütemény és gyümölcs egészített ki. A gyönyörű környezetben, a jó levegőn a hetedikesek fogócskáztak, bújócskáztak, fociztak, a szülők jót beszélgettek. A közelben lévő Dráva-ártér tanösvényen sok diák végigment. 

A nap végén, a búcsúzáskor már a következő családos kirándulást kezdték tervezni a résztvevők. Talán egy jó szánkózás itt Őrtilosban? Meglátjuk. Egy biztos, ez a lelkes kis osztályközösség újabb és újabb kirándulásokat fog szervezni, és Teca néni örömmel látja ezeken az összejöveteleken a diákok családjainak apraját-nagyját. 🙂

 

 

0 válaszok

Szóljon hozzá Ön is!

Véleménye vagy kérdése van? Beszélgetne velünk?
Írjon bátran, és válaszolunk!

Vélemény, hozzászólás?