A Piarista Rend Trastevere projektjének keretében diákjaink három csapata készített kisfilmet, kiemelkedő ötletességgel, igényes megvalósítással.

A filmek 2, 5 és 3 percesek, de több hónap munkája jelenik meg bennük. A diákok mentorai Csicsek Gabriella és Kamenár Ágnes voltak, de rajtuk kívül még sok kollégánk támogatta őket a munkájukban. Hogy kik ők, az kiderül a kisfilmekből, mint ahogy az is, hogy a tanulóink közül kik munkálkodtak kitartóan és lelkesen, szívvel-lélekkel a kezdeményezések megvalósításán. Mindnyájuknak gratulálunk az elkészült alkotásokhoz, az ötletekhez és ahhoz az eredményes munkához, amit a projektekbe fektettek!

Kérjük, hogy ha jónak látják, a linkekre kattintva, a filmek alatt egy-egy kedveléssel (lájkkal) is segítsék, hogy a csoportok jó helyezést érjenek el az országos versenyen! A szavazás határideje június 4., éjfél.

Az egyik csapat a Szivárvány EGYMI diákjait segítette írószerek gyűjtésével:

Osztálytársaik a horgolószakkörön koraszülötteknek készítettek kisállatokat:

A harmadik csoport tagjai az iskolákban tanító atyáktól gyűjtött személyes tárgyakból rendezett árverésen befolyó összegből támogatták egy hozzánk járó gyermek nehéz helyzetben lévő családját: