, ,

Erzsébet-karácsony Zánkán a 7. a-val

A hatosztályos gimnáziumuk első évfolyamos tanulói, a 7. a osztályosok háromnapos téli Erzsébet-karácsonyon vettek részt Zánkán az Erzsébet Alapítvány jóvoltából 2021 december 20-22. között. A gazdag ünnepi programkínálat mellett tábori élményekkel is gazdagodtak a diákok. A programsorozatban voltak adventi, szabadidős és kulturális események is. A gyerekeket Szabóné Konkolyi Terézia osztályfőnök és Kamenár Ágnes kísérték a három nap alatt.

Az alábbi gondolatokat a buszban, a visszafelé úton fogalmazták meg a táborozók:

Téli üdvözlet Zánkáról!

Élményekben gazdag táborozáson vehettünk részt, egy csodálatos, karácsonyi hangulatú környezetben. A gyerekek nagyon élvezték a programokat és az együttlétet. Jó volt látni, hogy ilyen önfeledten, felszabadultan vesznek részt mindenben. (a két kísérő: Szabóné Konkolyi Terézia osztályfőnök és Kamenár Ágnes)

Nagyon jól éreztük magunkat, mert még jobban megismerhettük egymást. Nekem nagyon tetszett az esti fényfestés, ami nagyon hangulatos volt. (Varga Fioretta)

Nekem legjobban az első karácsony története tetszett. Ezen kívül rengeteg vicces és aranyos játékon vehettünk részt. Kezdem jobban megérteni a karácsony lényegét. (Vajda Luca)

A rengeteg program és sok izgalmas játék közül nekem a kedvencem a cirkusz volt. A légtornászok és a kutyaszelídítők mellett a fantasztikus zsonglőrt és a lenyűgöző kézegyensúlyozót is láthattuk a színpadon. Bátran ajánlom mindenkinek a zánkai Erzsébet tábort! (Vigh Ákos)

Nagyon jól éreztem magam. Meglepődtem, hogy ilyen nagy ez a tábor. Remélem, máskor is jöhetek. Kár, hogy most csak pár napos volt ez a téli tábor. Sok remek program volt. Nekem nagyon tetszett a sportvetélkedő, mert ott szurkolhattunk egymásnak. (Schnülle Johanna)

Nekem az utolsó este programjai tetszettek a legjobban. Izgalmas és perzselő élmény volt a tűzzsonglőr bemutató, ahogy dobálták az égő botokat, néha még a zsonglőrök ruhája is meggyulladt. (Kamenár Dániel)

Nagyszerűen éreztem magam, mert sok érdekes program volt. A bűvésztanodában csodálkozva néztem az ügyes bűvészeket, akik sok érdekes trükköt tanítottak nekünk. (Szabó Luca)

A cirkuszi előadásban nekünk nagyon tetszettek a kutyák, mert picik, viccesek és nagyon aranyosak voltak. (Oletics Olivér, Bécsi Gábor)

Nekem a keddi nap tetszett a legjobban, mert az teljes nap volt. Felkeltünk és egész nap mentünk, megállás nélkül. Eléggé kifáradtunk, de nagyon jó volt és a programok is érdekesek voltak. (Csire Bori)