, , ,

5.-12. évf. – Gyűjtünk karnisokra, függönyökre

Kedves Szülők, kedves Támogatók!

Idén nyáron a nagy tornatermünk teljes padlózatát kicseréljük, és a gimnáziumi épületben kifestettünk hét osztálytermet.
Szeretnénk tovább szépíteni és praktikusabbá tenni diákjaink környezetét, ezért szeretnénk új karnisokat és függönyöket vásárolni a gimnáziumi épületünk osztálytermeibe, az 5-12. osztályok számára.Egy kedves támogatónk kifizeti a második emeleti kilenc osztálytermünk 31 darab karnisát, valamint a 8. a és 9. a függönyeit. Ezt hálás szívvel köszönjük! Szeretnénk, ha a második emeleti többi függönyt és az első emeleti hét osztályterem karnisait és függönyeit is meg tudnánk vásárolni.  Ár-érték arányban a legkedvezőbb, jó minőségű karnisokat és függönyöket választottuk ki. Kérjük Önöket, hogy amennyiben lehetőségük van rá, támogassák kezdeményezésünket!
A felajánlásokat az következő bankszámlaszámra kérjük küldeni: Nagykanizsai Piarista Iskoláért Közhasznú Alapítvány, 11749015-20031495 (OTP Bank). Kérjük, a megjegyzésbe írják be a ” függönyözés” szót! Leadhatják a felajánlásokat zárt borítékban az iskola portáján vagy a titkárságon is. Kérjük, a borítékra is írják rá: “függönyözés”! Amennyiben adományukat egy konkrét osztálynak szánják, legyenek szívesek odaírni az osztály nevét is (pl. “függönyözés, 8. b”). Ha több adomány gyűlik össze a szükségesnél, a maradékot az osztálytermek berendezésének további fejlesztésére fordítjuk.
Ha bármilyen kérdésük van, illetve további felvilágosításra van szükségük, keressék bizalommal Hermánné Körömi Edit igazgatóhelyettest (tel: 70 366 2361, e-mail: hermanne.edit@nagykanizsa.piarista.hu)!

A karnisok és függönyök, amiket szeretnénk megvásárolni:

 

 

 

26 szett karnis az első emeletre, 6165 Ft/szett áron (egy szettben minden szükséges alkatrész bent van):

 

 

 

 

 

36 darab készre varrt fényáteresztő függöny az IKEA-ból, Gjertrud elnevezésű (10 darab a második emeletre, 26 darab az első emeletre – ablakonként csak egy-egy darab), 4245 Ft/db áron:

 

 

 

 

51 darab sötétítő függöny az IKEA-ból, Hilleborg elnevezésű (25 darab a második emeletre, 26 darab az első emeletre – ablakonként csak egy-egy darab), 8495 Ft/darab áron:

 

 

 

Felajánlásaikat, támogatásukat köszönjük!